Faciliteiten.

Sauna

In ons wellness gedeelte hebben we de beschikking over een heerlijke Finse sauna. Een lekker moment van rust, maar ook voor een verbetering van het welzijn en de gezondheid.

Activiteiten

In het weekend zijn er regelmatig feesten en leuke activiteiten. Variërend van DJ, travestie, beren dag, Yoga, etc. Kijk voor een overzicht in onze agenda op deze site.

Douches

In de doucheruimtes kunt je heerlijk warm of koud afdouchen. Hier kun je ook vrij gebruik maken van douchegel.


Eko zwembad

Kom en geniet van een onvergetelijke ervaring! Dankzij het natuur zuivere water in ons eco natuurzwembad, geniet je van het gevoel van "zwemmen in zijde zacht water" met 100% chloor vrij & gezuiverd water zonder chemische stoffen. Zwemmen is veel leuker zonder de zorg van potentiële gezondheidsrisico's. geen droog haar, geen huid- en oog irritatie.
Whirlpool

Dit overdekte bubbelbad biedt een schitterend uitzicht over onze wellnesstuin en het natuur zwembad. bij slecht weer en bij mooi weer geniet u hier van weldadige bubbels. Het warme water in het whirlpool bad heeft een positieve invloed op het gemoed, op gewrichten en spieren en op de bloedsomloop.Pool bar

Van al dat zonnen krijg je dorst. Bij Dunez is er een heerlijke pool bar met jouw favoriete drankjes of zomerse cocktails. Heerlijk zo’n dagje niks doen.


Restaurant

Honger of lekkere trek? In ons restaurant is er altijd wel wat lekkers te vinden. Een gezonde lunch, een lekkere dagschotel, maar ook finger food of een gezonde salade. Veelal biologisch en zoveel mogelijk  gemaakt met streek producten.


Massage

In de Massageruimte is regelmatig een professionele masseur te vinden voor een heerlijke ontspanningsmassage.

voeten bad

Bij de sauna ervaring hoort natuurlijk ook een voeten bad.
Ligweide

Genieten van het zonnetje, met zicht op het zwembad. Heerlijke bedjes of lounge banken en de pool bar binnen handbereik. Wat wil je nog meer?

Stoombad

Het stoombad, vaak een Hammam (Turks stoombad) genoemd, heeft vanwege zijn heilzame werking, aangetoond één van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid.massage eng_faciliteiten
Home booking faciliteiten wellness guesthouse camping massage tarief tijden en beschikbaarheid Agenda contact

Margrietweg 21

5151RH  Drunen (Giersbergen)


Telefoon: 0416851409 Phone:+31416851409


Info@dunez.nl

Follow us!

SnelmenuVeel gebruikte zoekwoorden

Drunense duinen, dunez, sauna, men only, stoombad, natuurzwembad, gay guesthouse, bed and breakfast, restaurant, whirlpool, voetenbad, massage, massagesalon, hotstone massage, hammam massage, klassieke massage, ligweide, Drunen, Giersbergen, gay brabant, margrietweg, homo camping, wandelen, fietsen, paardrijden, joggen, brabant, hammam, handdoek, gay sauna brabant, gay camping brabant, homocamping Nederland, loungeclub, turks stoombad, mannensauna, ontspannen, events, party, berendag, bears, xl weekend, gay bierfeest, overnachten drunen, kamperen, tent, caravan, camper, stranded,logeren, weekendje weg, lekker eten, weekend break den bosch,  eko, biologisch eten, streekgerechten, dagschotel, cocktails, masseur, yoga, workshops

regelement

     Winterstop  16-10-2017 - 15-3-2018Home

omgeving

Beschikbaarheid guestroom

Beschikbaarheid camping

Openingstijden horeca

Openingstijden wellness

Regelement

links

leveringsvoorwaarden

Privacy Policy