LLeveringsvoorwaarden

Kampeerplaats

Alle gasten van Dunez camping, dunez guesthouse, dunez wellness en Dunez horeca dienen 18 jaar of ouder te zijn.

Tarieven zijn inclusief B.T.W. En incl toeristenbelasting


kampeerders
De overnachting loopt van ’s middags 12:00 uur tot de volgende dag 12:00 uur. Indien u, buiten het hoogseizoen en de vakanties om, besluit na 12:00 uur te vertrekken doch voor 19:00 uur, berekenen wij een halve overnachtingsprijs extra. In het hoogseizoen moet de plaats op de dag van vertrek voor 12:00 uur ontruimd zijn.

Het opbouwen van uw kampeerplaats
Wilt u de caravan of tent op de aan u toegewezen plaats zetten.


Reservering kampeerplaats
Aankomst bij de camping kan op elke dag. Als u een speciale kampeerplaats heeft gereserveerd, zullen wij zoveel mogelijk respecteren, wij kunnen hiervoor echter geen waterdichte garantie geven. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor wij een voorbehoud moeten maken. Daarvoor vragen wij begrip.

Online reserveren
Uw reservering is pas definitief wanneer u binnen 48 uur de definitieve bevestiging van Dunez  heeft ontvangen en u verblijfskosten heeft voldaan (of aanbetaald).


Betaling kampeerplaats
Wij vragen bij een reservering het verschuldigde bedrag vooraf te voldoen.  Wij vragen bij een reservering een aanbetaling van 50% en zes weken voor aankomst de resterende 50%.

 


Guesthouse

Tarieven zijn inclusief B.T.W. En incl toeristenbelasting


guestrooms
De aankomst in de guestrooms is vanaf 15:00 uur. De uitchecktijd is 11:00 uur.

Online reserveren
Uw reservering is pas definitief wanneer u binnen 48 uur de definitieve bevestiging van Dunez  heeft ontvangen en u verblijfskosten heeft voldaan (of aanbetaald)..


Reservering guestroom
Aankomst bij de guestrooms van Dunez kan op elke dag .

Als u een speciale kamer heeft gereserveerd, zullen wij zoveel mogelijk respecteren, wij kunnen hiervoor echter geen waterdichte garantie geven.

Er kunnen omstandigheden zijn waardoor wij een voorbehoud moeten maken. Daarvoor vragen wij begrip.


Betaling guestroom
Wij vragen bij een reservering het verschuldigde bedrag vooraf te voldoen.   Wij vragen bij een reservering een aanbetaling van 50% en zes weken voor aankomst de resterende 50%.

 

Voorwaarden

Dunez stelt de camping, guesthouse alleen ter beschikking voor recreatieve doeleinden, dus niet voor permanente bewoning

Reserveringen worden schriftelijk per mail of post bevestigd

Indien de informatie ingrijpend wijzigd heeft de gast het recht de boeking kosteloos te annuleren

De overeenkomst loopt van rechtswege af na het verstrijken van de overeengekomen periode, zonder dat daartoe opzegging is vereist

Prijs wordt overeengekomen op basis van de dan geldende tarieven. Prijswijzigingen kunnen aan de gast doorberekend worden.

Betaling dient in Euro’s te worden voldaan met inachtnemening van de afgesproken termijn

Bij een reservering  langer dan 2 maanden voor de aankomstdatum is 50% aanbetaling en voor aankomst resterende 50% gebruikelijk

Indien extra’s zijn geboek, waar u tijdens uw verblijf geen gebruik van heeft gemaakt., Geeft dit  geen recht op restitutie of  vergoeding


Bij een anulering betaalt de gast een vergoeding aan Dunez

10% van het overeengekomen bedrag bij een annulering minder dan een maand voor de aankomstdag

25% van het overeengekomen bedrag bij een annulering minder dan een week voor de aankomstdag

100% van het overeengekomen bedrag bij een annulering op de dag van aankomstdag of indien de gast niet komt opdagen. (No Show)


Annuleringsfonds

Het kan gebeuren dat uw vakatie reeds lang van tevoren is besproken. Plannen zijn gemaakt, trips zijn uitgestippeld en het u ziet reikhalzend uit naar de komende vakantie. En dan gebeurt er plotseling iets, waardoor uw vakantie geen doorgang kan vinden. Wat nu? Geld weg? Dat hoeft niet. Door deel te nemen aan het annuleringsfonds van Dunez kan men zich de normaal geldende kosten van een gedwongen annulering besparen. Vergoeding via het annuleringsfonds van Dunez geldt alleen indien één van de volgende redenen van toepassing is:

Plotselinge ziekte en/of ongevallen m.b.t. één van de gezinsleden. Doktersverklaring vereist.

Ernstige ziekte of sterfgeval in de niet meereizende familie (1e of 2e graad).

Onvrijwillige werkloosheid van de kostwinner.

Belangrijke zaak- of huisschade, waardoor aanwezigheid gewenst is.

Onverwachte verhuizing of toekenning van een huurwoning.

Het niet kunnen gebruiken van het voor de vakantie bedoelde vervoer- en/of kampeermiddel door diefstal, brand of onverwachte motor- of autoschade binnen drie weken voor de geplande aankomst.

In geval dat annulering noodzakelijk is, maar genoemde bepalingen niet van toepassing zijn, zal in overleg met de reserverende getracht worden een passende regeling te treffen.

De annuleringsverzekering is geldig tot de dag van aankomst.

Deelname aan het annuleringsfonds kunt u aangeven tijdens de boeking. De kosten van deelname bedragen 4% over het totaal verschuldigde bedrag van de gehuurde objecten.


Maken andere personen gebruik van uw caravan of tent, dan zijn deze het normale kampgeld p.p.p.n verschuldigd.

Voortijdig vertrek van de gast is geen reden voor het restitueren van het reserveringsbedrag


Als een gast regels uit het regelement niet opvolgt, overlast bezorgt, de sfeer bederft of gemaakte afspraken niet na komt kan de toegang tot Dunez per direct worden ontzegt

Recreanten dienen gehoor te geven aan een eventuele ontruiming van de kampeerplaats, guestroom of wellness


Kampeergasten dienen zich te houden aan milieu en veiligheidseisen die door de overheid en veligheidsregio gesteld zijn

Het is niet toegestaan op het terrein te graven, bomen kappen, struiken snoeien bouwwerken en afscheidingen te plaatsen zonder toestemming van de eigenaar

Schade aan de tent of caravan kan niet verhaald worden op Dunez.

Ondernemer van Dunez is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade op het terrein van Dunez

Ondernemer van Dunez is niet aansprakelijk voor storingen van nutsvoorzieningen op het terrein van Dunez


Betalen kunt u bij Dunez op alle gangbare manieren

Ideal tijdens de boeking

Creditcard tijdens de boeking (Visa en Mastercard)

payPall tijdens de boeking

Pin bij aankomst

Contant bij aankomst

Creditcard bij aankomst (Visa, Mastercard en American express)


Herroepingsvoorwaarden

Kennisgeving van het recht op annuleren

Als particuliere klant heeft u het recht om uw reservering binnen twee weken te annuleren zonder opgave van reden. De annuleringsperiode gaat in op het moment dat u de bevestiging ontvangt

De annulering dient schriftelijk per e-mail te worden aan:

info@dunez.nl


Hierin dient expliciet vermeld te worden dat het gaat om het annuleren van uw reservering onder vermelding van het reserveringsnummer.
Consequenties van annuleren

Na een succesvolle annulering worden alle betalingen direct teruggestort binnen een termijn van 14 dagen na het ontvangen van de annulering. Het bedrag wordt teruggestort op uw rekening, tenzij u expliciet anders overeengekomen bent met ons. Dunez rekent geen enkele kosten voor het terugstorten van het geld.


home
Home booking faciliteiten wellness guesthouse camping massage tarief tijden en beschikbaarheid Agenda contact
Snelmenu Veel gebruikte zoekwoorden

Drunense duinen, dunez, sauna, men only, stoombad, natuurzwembad, gay guesthouse, bed and breakfast, restaurant, whirlpool, voetenbad, massage, massagesalon, hotstone massage, hammam massage, klassieke massage, ligweide, Drunen, Giersbergen, gay brabant, margrietweg, homo camping, wandelen, fietsen, paardrijden, joggen, brabant, hammam, handdoek, gay sauna brabant, gay camping brabant, homocamping Nederland, loungeclub, turks stoombad, mannensauna, ontspannen, events, party, berendag, bears, xl weekend, gay bierfeest, overnachten drunen, kamperen, tent, caravan, camper, stranded,logeren, weekendje weg, lekker eten, weekend break den bosch,  eko, biologisch eten, streekgerechten, dagschotel, cocktails, masseur, yoga, workshops

     Winterstop  16-10-2017 - 15-3-2018Home

omgeving

Beschikbaarheid guestroom

Beschikbaarheid camping

Openingstijden horeca

Openingstijden wellness

Regelement

links

leveringsvoorwaarden

Privacy Policy